Tisztelettel emlékezünk Bogdán Adamczyk atyára. Hosszú éveken keresztül az Élető Lélek Alapítvány kurátora volt. Tudományos munkássága kiemelkedő. Lengyel származású és most lett márciusban magyar állampolgárrá. Világszerte ismert tudományos munkássága és elkötelezett szolgálata. Ahol papi, szerzetesi szolgálatot teljesített a hívek mindenhol nagy tiszteletben tartották és szerették.

2021-04-19 20:30

KÖSZÖNET A GYÓGYÍTÓKNAK ünnepi műsor a Miskolc Televízióban és már a yputuben is!  A szokásos program helyett a Miskolci Akadémia Bizottság székházában a rendkívüli helyzet miatt most filmen jelenítjük meg az összeállítást. A műsorban portrét közlünk Prof.Dr.Merkely Béla kardiológusról, egyetemi tanárról, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatójáról, a Semmelweis Egyetem rektoráról. Megható pillanatokat idéz meg Dr.Berkő Péter professzor, a MAB alelnöke, a Miskolci Egyetem professor emeritusa.

2020-11-09 20:45

Figyelem! Hamarosan kezdődik! KÖSZÖNET A GYÓGYÍTÓKNAK ünnepi műsor a Miskolc Televízióban október 31-én szombaton 19:25 órakor. Alkotó BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda.

 

2020-11-09 21:30

Újra vetítették a Kelemen Didák életét bemutató filmet. A misszionáriusról szóló alkotást a vasgyári Római Katolikus Plébánia Hivatal közösségi termében láthatták a gyülekezet tagjai. A filmről Dr.Várhelyi Krisztina ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Zárszót Pehm Gilbert Antal ferences testvér mondott.

2020-11-09 21:45

KÖSZÖNET A GYÓGYÍTÓKNAK ünnepi műsor a Miskolc Televízióban október 31-én szombaton 19:25 órakor. A szokásos program helyett a Miskolci Akadémia Bizottság székházában a rendkívüli helyzet miatt most filmen jelenítjük meg az összeállítást. A műsorban portrét közlünk Prof.Dr.Merkely Béla kardiológusról, egyetemi tanárról, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatójáról, a Semmelweis Egyetem rektoráról. Megható pillanatokat idéz meg Dr.Berkő Péter professzor, a MAB alelnöke, a Miskolci Egyetem professor emeritusa.

2020-11-09 21:30

Forgatjuk a Köszönet a gyógyítóknak összeállítást. Kamera előtt Dr.Merkely Béla professzor, kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora.

2020-11-09 21:45

A "Köszönet a gyógyítóknak" ünnepi műsorunk támogatója a SANOFI AVENTIS. A Sanofi Magyarországon vezető gyógyszervállalatként a magyar emberek egészségi állapotának javítását tűzte ki célul. Tevékenységük fókuszában az ember áll, céljuk, hogy a betegek igényeire és körülményeire figyelve, a helyi közösségekkel együttműködve, megbecsülve munkatársaikat és versenytársaikat közvetlenül járulhassanak hozzá ahhoz, hogy a hazánkban élők életminősége javuljon. A Sanofi ezért több egy gyógyszercégnél: sokszínű egészségügyi vállalat, ahol az egészség védelméért dolgoznak.

2020-11-09 21:30

Kamerák előtt Dr.Várhelyi Krisztina, az Éltető Lélek Alapítvány képviseletében. Köszönet a gyógyítóknak az idén filmen.

2020-11-09 21:45

Ezévben a vírushelyzet miatt Köszönet a gyógyítóknak program filmen. Készül a felvétel Dr.Berkő Péter professzorral az MAB székházban Miskolcon.

2020-11-09 21:45

Mise a st.Péter Bazilika Magyar Kápolnájában. A szertartást Kopácsi Ferenc kézdialmás plébánosa vezette Kelemen Didák boldoggá avatásáérrt fohaszkodva. Szolgált a Cardinal Mindszenty Kórus és a Szent Ferenc Kórus.

2019-09-29 16:00
  •  
  • 1 / 10