2023-06-02 13:30
...

Az Éltető Lélek Alapítvány 10 civil szervezettel, országos hírű művészekkel, áldozatot vállaló magánszemélyekkel, egyházi felekezetekkel, intézményekkel és a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve idén megszervezi a MISKOLCI ARS SACRA FESZTIVÁLT – egy- időben az országos rendezvénnyel - 2023. szeptember 16-24. közötti időszakban. A művészet és szakralitás összefüggése jegyében rajzversenyt hirdetünk Keresd a békét!  (Zsolt 34,15) címmel.

Korcsoportok:

  • 1-4 osztályos diákok
  • 5-8 osztályos diákok

A pályaművek technikája: tetszőleges A/3-as méretben. /pl. ceruza, aquarell, kréta, kollázs, montázs, stb./

Az alkotás hátoldalán szerepeljen: az alkotás címe, a pályázó neve, iskolája, osztálya, dátum, aláírás és a felkészítő tanár neve.

Beadás: II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Miskolc, Görgey u. 11. A könyvtár nyitvatartási idejében.

Pályázat benyújtásának határideje: 2023. június 2.

A pályázatok díjazása: Korcsoportonként az első 6 helyezett tárgyjutalom és oklevélben részesül. A nyertes diákok felkészítő tanárai jutalomban részesülnek. A pályázatok elbírálását 5 fős bizottság végzi.

 

A kiállítás és a díjkiosztás, előre láthatólag, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának aulájában lesz a Miskolci Ars Sacra Fesztivállal egyidőben. Kérjük az iskolák igazgatóit és a szaktanárokat, buzdítsák a diákokat a részvételre, és segítsék sikeres pályázataikat.

Kapcsolattartó: Máger Ágnes festőművész mager.agnes3@gmail.com

Remember these settings: 1
Alcím: Az Éltető Lélek Alapítvány pályázati kiírása rajzversenyre