Az Életető Lélek Alapítvány számos kiadványt jelenetett meg a Minorita Templomot érintő témakörben, de szüetett olyan tanulmánykötet is, mely a Miskolci Egyetem Alkalmazott Társadalomtudományok Intézete munkatársaival karöltve egy nagy tudományos munnkát foglal magába. Az alapítvány számára jelentős vállalás, hogy dokumentálja tevékenységét és népszerűsítse így is az általa vállalt feladatait. Erre szolgálnak igényes publikációi.  

Miskolci Minorita Templom

Fotóalbum

Reprezentatív album, amely a Miskolci Minorita Templomot páratlan felvételek segítségével mutatja be. Takács Jószef fotói segítségével bejárhatják az épületet még a sohasem látott szegletekben is. Úgy mutatják a templomot, ahogy senki sem ismeri. Hangulatokból, apró részletekből áll óssze az egész, egy kép Miskolc páratlan szépségű, emblematiksu épületéről. 

Történetek a Miskolci Minorita Templom életéből 1.

Hitélet a minorita közösségben

A könyv értékmentő szándékkal készült. A ma közöttünk élő emberek visszaemlékezései hiteles történelmi forrásként maradjanak fenn a következő nemzedékek számára is és az emberek éljenek tovább. A visszaemlékezésekből pedig kirajzolódik Kelemen Didák életpéldája, melyet közel háromszáz évvel ezelőtt hagyományozott ránk. 

Történetek a Miskolci Minorita Templom Életéből 2.

Hitélet a minorita közösségben

Kelemen Didák tiszteletére több konferenciát rendeztünk. Eredeti alkotások, új kutatási eredmények kerültek bemutatásra, ezeknek néhány előadását a kötet tartalmazza. Emlékezetes diákkonferencia, kiállítás és számos más esemény beszámolója került a kötetbe megörökítve ezzel a fontos százakat, ezreket is érintő eseményeket. 

Történelmi egyházak - modern társadalom

Dr.Szabó-Tóth Kinga - Dr.Várhelyi Krisztina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Kiadvány megrendelő

Ha a fenti kiadványok valamelyikét megrendelné, kérem, töltse ki az alábbi megrendelőlapot.

Kiadvány megrendelő