Dr.Várhelyi Krisztina

....

Mágoriné Sinka Eszter

Mágoriné Sinka Eszter körzeti nővérként dolgozik egy miskolci háziorvosi rendelőben. Nem ismer lehetetlent, ha a betegekről van szó. Munkája nem ér véget a munkaidő lejártával, hiszen nem is tudna jól aludni, ha nem lenne teljesen biztos abban, hogy mindent megtett másokért. Rendelési idő  után meglátogatja az idős pácienseket, ha egyedül nehezen boldogulnak, bevásárol, megfőz nekik, de nem egyedi eset, hogy kitakarít vagy a kert körüli munkákból veszi ki részét.

Dr.Szabó-Tóth Kinga

Szabó-Tóth Kinga 1974-ben született Miskolcon. Az alábbi területeken szerzett különféle végzettségeket: Szociológia szakos bölcsész és középiskolai tanár, Miskolci Egyetem, 1998 / Általános szociális munkás, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola, 1999 /  MSc in Social Research Methods and Statistics, University of Manchester, 2002 /  Európai uniós szakértő, Miskolci Egyetem, 2006. Doktori dolgozatát 2005-ben védte meg „Magyarországi és angliai kiemelkedett cigányok identitástípusainak összehasonlító elemzése” címmel.

Dr.Takács János

Monokon születettem 1948. szeptember 8-án, vallásos családba. Négy testvérem van. Általános iskolába a szülőfalumban jártam, ott voltam elsőáldozó és bérmálkozó is. Hitem alakulásában, fejlődésében sokat köszönhetek Dr. Szutorcsik József atyának, aki az 50-es évek nehézségei ellenére felvállalta a gyerekekkel való foglalkozást. Középiskolai tanulmányaimat a miskolci Földes Ferenc Gimnáziumban végeztem 1963-1967 között.

Dr.Török Márton

Dr.Török Márton öt gyermek édesapja. Két kisfia és három kislánya van. 2008-tól tenyésztésvezető a Magyar Charolais Tenyésztők Egyesületénél.  A Kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségizett és a Veszprémi Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Karán diplomázott. Iskoláit 2005 – 2008  között a  Pannon Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kara Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskolájában fejezte be.  PhD védését 2010-ben tartotta. Ezer szállal kötődik a Minorita templom közösségéhez. Alapítványi jelenléte is ezt erősíti.